A TU MESA De la huerta

El gust d'abans

La nostra inquietud més gran és oferir productes amb autèntic sabor, com els d’abans.
Tenim les eines perfectes per aconseguir-ho, ja que combinem els coneixements adquirits per les generacions passades juntament amb les tècniques més innovadores, sempre procurant el respecte per la natura utilitzant mètodes biològics i energies renovables.

Més de tres generacions
treballant el camp amb passió

Pagesos amb venda directa

A S’Hortolà ens resistim que es perdin els vells costums de comprar directament als pagesos. És per això que oferim la venda directa de les nostres collites a dos dels mercats municipals de referència a les Illes (Mercat de L’Olivar i Mercat de Santa Catalina).
El nostre projecte i objectiu és cultivar el màxim de productes agrícoles a cada temporada. Disposem dels millors sabors i aromes, ja que triem els productes amb molta cura, donant prioritat a la nostra diversitat de cultius i al producte local dels nostres companys pagesos de l’illa.

PRODUCTE S'HORTOLÀ

A la nostra botiga online trobaràs productes identificats amb el distintiu de la nostra marca. Aquests són els productes Km0 que garanteixen ser cultivats per nosaltres, a la nostra finca situada a Sant Jordi.

PRODUCTE LOCAL

A la nostra botiga online hi haurà altres productes identificats amb aquest distintiu de producte local. Cultivats o fabricats en terres Mallorquines per pagesos o empreses properes, que aporten diversitat i la garantia de Km0.

T’ho portem a casa

A S’Hortolà volem facilitar l’accés dels productes frescos a les famílies. Per això i davant la gran demanda ens llancem a obrir S’Hortolà Tienda Online.

El nostre desig amb aquesta nova via de venda és estalviar desplaçaments (així com les despeses derivades de combustible, pàrquing,…) càrregues innecessàries, temps d’espera, cues o circumstàncies excepcionals que van sorgint constantment, juntament amb la possible incompatibilitat d’horaris. ¡En definitiva facilitar-te la vida i garantir la qualitat de la teva compra! T’oferim una compra a la carta de productes frescos, prioritzant els de collita pròpia s’Hortolà i productes locals Km0, a més de les millors fruites i verdures d’origen nacional i excel·lents fruites tropicals genuïnes del seu país d’origen.
Tot això sense moure’t de casa!

Productes recol·lectats
un dia abans de posar-se a la venda

Productes de temporada

Destacats de temporada

Et responem

Aquí tens informació i respostes sobre com començar i finalitzar la teva compra online. Amplia informació punxant aquí.

Som una empresa petita i familiar, i el nostre major desig és fer-ho bé. Per això de moment només servim per la zona de Palma.

Perquè et resulti més senzill, quan entres a la botiga online sortirà un missatge que et demanarà el teu codi postal, informant-te de seguida si arribem a la teva zona.

A s’Hortolà seguim la premissa del respecte al medi ambient i volem aprofitar al màxim els desplaçaments, evitant contaminació, volum d’envasos, augment de costos, per això la comanda mínima és de 30€.

Podràs gaudir de totes les fruites, verdures fresques i altres productes de la nostra botiga online, en la comoditat de la teva casa gratuïtament, sempre que la comanda superi els 50€.
Si no assoleix aquest import, el cost de repartiment serà de 5.50€, amb el qual t’estalviaràs, temps, combustible, pàrquing, cues….

A s’Hortolà preparem cada comanda amb molta dedicació i atenció perquè tots els productes arribin en perfectes condicions i amb la màxima frescura.
Per aconseguir aquest resultat necessitem centrar-nos en dies puntuals de la setmana, per així aconseguir l’equilibri de recollida del producte en finca, la seva preparació i repartiment.
Hem definit les següents franges horàries i dies per realitzar la comanda i el seu lliurament:

  • Les comandes poden realitzar de dilluns a dijous abans de la 13:00h. Aquests es lliuraran l’endemà laborable de dimarts a divendres a partir de les 15:00h.
  • Les comandes realitzades després de les 13:00h de dilluns a dimecres s’entregaran 2 dies després (de dimecres a divendres).

Si et sorgeixen dubtes no et preocupis, quan entres a la botiga online i introdueixis el teu codi postal, et detallarem les opcions i quin dia rebràs la teva comanda depenent de l’hora i dia que la facis.

De moment l’única opció per fer la teva compra és a través de la botiga online.
Diverses vies de recepció ens portarien a errors indesitjats, que ens poden ocasionar oblits o una mala gestió.

El pagament el podràs fer amb targeta, així no t’hauràs de preocupar de tenir diners a casa.
Tot ho faràs en una plataforma de pagament de màxima garantia i seguretat.

Sigui per falta d’estoc, producte en mal estat, vagues o qualsevol altre motiu que requereixi una devolució, S’Hortolà abonarà en el teu compte la quantitat corresponent al producte o productes que causin la incidència.

També ens trobaràs

Plaça de l’Olivar, s/n
07002 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Horari:

De dilluns a dissabte 7:00 a 15:00
Diumenges tancat

Plaça de la Navegació, s/n, local 126
07013 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Horari:

De dimarts a dissabte de 7:00 a 14:30
Diumenges i dilluns tancat

La Finca

Camí Vell de Sineu, Km 8,45, nº284
07198 Sineu (Illes Balears)

Horari oficina:

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 16:00
Dissabtes i diumenges tancat.