La tradició contínua

Som una empresa familiar de més de tres generacions que va néixer fruit de l’entusiasme pel camp de tres germans Pedro, Margarita i Francisca Cirer Bordoy.
Aquesta passió per l’agricultura va començar de atl·lots, en haver-nos criat entre solcs i aixades amb el referent de pares i padrins, els quals es dedicaven a la pagesia mallorquina. Ells ens van inculcar les bondats del camp i el secret de l’èxit.

Com ara:

  • Trasmetre el sabor de la nostra terra a cada cultiu
  • Creure en la feina ben feta
  • Saber que cada dia conreem el nostre futur!!
  • Apreciar la satisfacció de recol·lectar, allò que amb tanta cura s’ha sembrat i cuidat.

Aquesta experiència i passió es transmet en cadascun dels productes que conreem i que impregnen sabor i tradició. El tan preciat “gust d’abans”

La terra per a l'agricultor
és la seva ànima

A S’Hortolà la nostra major inquietud és oferir l’autèntic gust d’abans.

Tenim les eines perfectes per aconseguir-ho, ja que combinem els coneixements adquirits de les generacions passades amb les tècniques més innovadores, preservant la natura i el medi ambient.

Treballem la tècnica d’agricultura integrada, la qual utilitza al màxim els recursos i mecanismes de regulació naturals, assegurant a llarg termini una agricultura viable i sostenible.
En ella s’utilitzen mètodes biològics, processos i altres tècniques de control que asseguren un equilibri entre medi ambient, rendibilitat i exigències socials.

El nostre objectiu és obtenir el producte de la millor qualitat, així com fomentar i donar suport a l’agricultura mallorquina, l’economia i el producte local.

Pagesos de tota la vida

Més de tres generacions treballant les terres amb un objectiu comú, oferir a les famílies els millors productes del camp sense intermediaris.
Som agricultors des de 1923.

Els nostres productes

Tots i cadascun dels nostres cultius es treballen amb molta cura, cuidant cada planta com si d'un fill es tractés.
El sabor de la nostra terra.

El camp no dorm

Recol·lectem els nostres productes un dia abans de ser posats a la venda, garantint així la seva frescura i les seves propietats.
Cada dia 365 dies a l'any.

Una mica d'història

Any 1935El nostre padrí, Pere Pou
Primers passos.

El nostre padrí Pere Cirer Pou juntament amb la nostra padrina, varen tenir la iniciativa de començar les seves tasques de laboreig de terres, de forma poc convencional per
l’época.

Als anys 30 estava instaurat el sistema feudal, en el qual la gran majoria de pagesos treballaven les terres en règim d’aparceria.

El nostre padrí va apostar per arrendar terres i disposar lliurement dels seus fruits. Terres en les quals ràpidament va construir un molí de vent i un pou per regar els cultius.

Any 1951S'inaugura el Mercat de l'Olivar.
Venda directa i innovació.

Els nostres padrins juntament amb el nostre pare i la seva família, durant dècades conreaven i recol·lectaven patates i hortalisses per vendre-les de forma directa a majoristes i al consumidor final, al mercat d'abastament de Palma.

L'any 1951 es va inaugurar un flamant i majestuós mercat, el denominat i encara vigent Mercat de l'Olivar.

L'època ja va gaudir de llocs de venda de majoristes i comerciants detallistes de totes les categories.

Allà la nostra família, va seguir la seva activitat comercial amb la mateixa filosofia d'empresa, tenir cura del producte i cuidar el client.

Als anys 60 van adquirir un petit camió i al llarg dels 70 un tractor que els va facilitar moltíssim l'esforç i temps, permetent innovar i créixer.

Any 1965 - 1980El nostre pare agafa les regnes
Els nostres pares

Anys de molts canvis ja que es va formar una nova generació. Pedro Cirer, el nostre pare, va formar una família i va prendre el relleu del negoci familiar.

Van continuar en la seva faceta de pagesos en una finca amb alguns caps de bestiar en règim de lloguer. Van mantenir la producció de patates i algunes verdures, però com que el bestiar requeria de molt de temps i dedicació van estar alguns anys al marge de la venda directa.

Any 1980 - 1992 Ja d'adolescents treballant les terres
Ja formem part

En aquesta dècada nosaltres, com a adolescents, ja participàvem en totes les tasques agrícoles.

Els nostres pares es van traslladar a la finca en propietat i vam començar la construcció dels hivernacles, en els quals poder conrear deliciosos tomàtigues.

El meu pare reprèn la venda directa a butiguers i majoristes a les noves instal·lacions assignades a Mercapalma, a l'encara vigent Situat de Productors.

Any 1992 - 2007Perdem identitat
Lliçons de vida

El nostre pare juntament amb el nostre suport vam decidir embarcar-nos en un innovador projecte.

Ens unim com a productors a una gran empresa, la qual s'encarregava de confeccionar, distribuir i vendre els nostres productes juntament amb altres companys de professió.

Amb un esforç titànic adaptem les nostres infraestructures i tècniques, treballant molt dur durant 15 anys, però no va arribar a bon port.

En aquest projecte havíem perdut la nostra identitat i la nostra filosofia i així no estàvem còmodes.

Experiència, records i lliçons apreses, és el que ens portem!

Any 2008 - 2015Pedro, Marga y Xisca Cirer, néts.
Nosaltres - S'HORTOLÀ.

Després d'aquest últim projecte arriba el relleu de la tercera generació.

Pedro Cirer Bordoy cap de producció en finca, Marga i Xisca, suports incondicionals en qualsevol àmbit. En els nostres puestos de mercat, elles són la cara més visible en la venda directa i la relació amb el client,

Establim una identitat pròpia, un logo i un nom que ens caracteritza. Amb ell, identifiquem els productes Km0, de sabors orginals, productes nostres amb gust i tradició.

El 2008 es va registrar per primera vegada “S'Hortolà”, nom escollit per Pedro, per sentir-se molt identificat com a hortolà del Pla de Sant Jordi.

Dissenyem el nostre logo de forma molt personalitzada, en el qual conjuguem el molí construït pels nostres padrins i el sol de Mallorca.

Any 2015 -2021
Sabor i tradició.

Considerem que un agricultor ha de tenir presència en mercats municipals, ja que des de sempre ha estat el lloc on els pagesos venien les seves collites.

Per això obrim parades pròpies de venda el 2006 al Mercat de l’Olivar i el 2010 al Mercat de Santa Catalina de Palma.

En el nostres puestos ens centrem en la qualitat del producte, en el servei al client i intentem transmetre els nostres valors de respecte a la natura, suport incondicional al petit comerç, i al producte local.

El 2019 realitzàrem una actualització del nostre logo, sense perdre l'essència del molí sobre el sol del Pla de Sant Jordi. Adoptàrem un eslògan molt representatiu dels nostres valors, Cultivam el gust d'abans.

Any 2021 - ...Obrim nova botiga
Salt al món online.

L'any 2020 va marcar un precedent en les vides de tots nosaltres a causa de les circumstàncies que es van viure.

Com a mesura excepcional i per poder donar un servei als clients que no podien desplaçar-se als nostres llocs de venda, improvisàrem un servei a domicili de tots els nostres productes a la carta.

Un cop aixecades les restriccions llevàrem aquest servei, ja que ens suposava un gran esforç poder dur-lo a terme amb totes les garanties de qualitat que el client es mereix.

Davant la gran acollida i moltes peticions de continuar amb el servei, prometérem que tornaríem a posar-ho en marxa, però aquesta vegada de forma més ordenada i professional.

Ens embarquem en aquest nou projecte S'Hortolà Tienda Online amb moltes ganes, esperances i desitjant seguir donant el millor a totes les famílies.